Hand masker van Sephora, goed of niet?

Gedurende de winter heb ik vaak last van droge en kapotte handen. Toen ik in Lyon bij de Sephora was, kocht ik onder andere een hand masker speciaal voor droge handen. 

Sephora avocado hand masker

De avocado versie zou voor droge handen het beste zijn, dus die kocht ik. Ik hou erg van avocado, dus dat kwam goed uit. Helaas rook ik geen avocado tijdens en na het masker. Gelukkig draaide het daar dus niet om.

Hoe werkt het?

Je moet de handschoenen aantrekken op je droge en schone handen
Op de handschoenen zit papier aan de zijkant, dit moet je verwijderen
Relax nu voor 15 minuten, op je mobiel zitten is erg lastig, maar je kan zeker een kopje thee drinken
Na 15 minuten kan je de handschoenen verwijderen en zullen je handen lekker zacht zijn.

Wat vind ik ervan?

Het heeft me handen heel erg zacht gemaakt en dat is waaorm ik het kocht. Voor ik dit masker gebruikt had, had ik pijnlijke wondjes voor de droogte op mijn handen zitten en had ik droge witte plekken door de droogte, na het gebruik van dit masker was dat weg! Ze voelde zo zacht als een baby huidje.

Yay of nay?

Het is echt een dikke yay, dit masker is geweldig. Ik wil nu echt eem Sephora in Nederland en ik baal dat ik er niet meer heb gekocht.

Ben jij bekend met dit masker? 

Share:

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
luxelifeloverElke Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Elke
Gast

Ik heb toen enkel een haarmasker gekocht in de sephora… Dus nu heb ik wel spijt dat ik dit handmasker niet gekocht hebt! Want deze klinkt super goed!