Nooit genoeg roze

Het ene meisje houdt ervan, de andere heeft er een hekel aan. Roze kleding, ik ben er gek op, anderen vinden het niks. Vorige week vertelde ik over mijn nieuwe jas van Add to my Wishlist.

Afgelopen woensdag deed ik met Eric mee aan de wtc-trappenloop in Almere. Hierover zal ik vrijdag alles vertellen, maar deze foto’s heb ik in Almere gemaakt. We hebben gezocht naar een mooie suikerspin op een stokje, maar die bleek echt onvindbaar, ook wilde ik een roze bloessemboom, dat konden we ook vergeten. Dus heb ik een suikerspin uit een doos op een stokje gedaan en ik heb maar genoegen genomen met een witte bloessemboom.

Van tevoren had ik nooit gedacht dat ik een knalroze jas zo leuk zou vinden. Onlangs kocht ik bij Nikkie een zwart-wit gestreept shirtje met korte mouwen, deze vond ik erg leuk staan onder me jas, ik combineerde hem met mijn afgetrapte Adidas Superstars en met mijn broek die ik heb gekregen met een giveaway vorige zomer en natuurlijk mijn kleine Louis Vuitton tasje.

Ik vind het zo zonde om kleding maar één seizoen te dragen, dus daarom heb ik hier een broek aan van vorig seizoen. Niet meer te koop voor jullie, maar hiermee wil ik juist laten zien dat je niet ieder seizoen een hele nieuwe kledingkast nodig hebt. Zonde van je geld!!

Op vakantie naar Barcelona met mama

Ondertussen ben ik met mama opweg naar Schiphol omdat we 5 dagen naar Barcalona gaan, er is een stroomstorting en we komen er amper. Na een uur rondjes te hebben gereden hebben we besloten met de trein verder te gaan. Deze reed gelukkig wel en we hadden vertraging dus de vlucht hebben we goed gehaald. Straks gaan we heerlijk in Barcalona genieten van allemaal tapas en wijntjes. Houd vooral mijn instagram in de gaten voor alle leuke foto’s en dingen die ik doe. Ook zal ik nog een blog erover schrijven als de vakantie klaar is.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op