Mijn geheim van mooie lange haren

Mooie lange haren, willen we dat niet allemaal? Ik wel, maar steeds als het begon te groeien, werd het dood en knipte de kapper er weer van alles af, groeien deed het amper dus. Loréal Paris kwam onlangs met een nieuwe haarverzorgingslijn speciaal voor mooi lang haar, Elvive Dream Lenghts. Deze heb ik getest en ik vertel je er alles over.

Elvive Dream LenghtsElvive dream lenght

De nieuwe lijn van Loréal Paris heet Elvive Dream Lengts en bestaat uit een herstellende shampoo een ontwarrende conditioner en een no haircut cream. Het doel van deze lijn is het haar te beschermen en te herstellen, zodat je minder vaak naar de kapper moet en je kan genieten van je lange haren.

De lijn biedt een drievoudige werking:
1. Het verminderd gespleten haarpunten;
2. Het verstrekt de haarlengtes; en
3. Het voegt glans toe.Elvive dream lenght

Nog een klein extraatje van de no haircut creme, het beschermt je haren bij tempraten tot 180 graden. Dus als je dit product gebruikt tijdens het stylen van je haar, word je haar beschermt tegen de hoge tempraturen, maar ook tegen haarbreuk.

Mijn ervaring met deze lijn

Elvive dream lenght

Ik gebruik deze lijn nu vier werken en ik ben er tevreden over. Mijn haar voelt zacht en gezond aan en het zit goed en lekker. Tijdens het wassen van mijn haar gebruik ik minder shampoo en conditioner dan ik normaal gesproken doe, gezien ik het idee hierbij niet heb dat ik het nodig heb en dat heb ik bij veel andere shampoos en conditioners vaak wel. Sinds ik deze creme gebruik heb ik nog geen behoefde gehad aan de kapper, terwijl ik wel weet dat ik voor ik aan de shampoo begon tijd was om binnenkort te gaan, vier weken later ben ik nog niet geweest en ziet mijn haar er gewoon goed uit.Elvive dream lenght

De producten zijn allemaal makkelijk in gebruik en laten je haar totaal niet vet worden. Een tip die ik van Loréal Paris kreeg was douchen met koud water, ik moet je zeggen dat het haren wassen met echt koud water me iets te ver ging en dat heb ik dan dus ook niet gedaan, de warme kraan bleef een beetje open,  maar dit deed wel veel goeds voor mijn haar, dat gaan we dus vaker doen.

Ben jij bekend met deze nieuwe lijn? Of was jij je haar wel is met koud water? Laat het me weten in de reacties en vertel wat jij hiervan vindt.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op