Instagram Tag 2017 | Het beste op Luxe Life Lover

Terugkijken naar het verleden is iets wat ik eigelijk liever niet doe, maar voor deze Instagram tag maak in een uitzondering. Lotte van Beautiful Disaster tagde mij en vroeg me deze tag daarmee in te vullen. Gezien ik een Instagram junkie ben, besloot ik hem in te vullen. De tag is bedacht voor allesvandaan.nl.

De speelregels:
1. Kopieer & beantwoord de vragen hieronder op je blog;
2. Nomineer een aantal blogs om ook de Instagram tag in te vullen;
3. Voeg een link naar allesvandaan.nl toe in je blogpost;
4. En vergeet niet om mij op Instagram te volgen!

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Dit waren de foto’s die de meeste likes behaalde dit jaar. Drie van deze foto’s zijn in de Efteling gemaakt. Ook werd mijn eet foto bij Sue Rotterdam goed gelikt. Hier kan je genieten zonder suiker, iets waar ik echt van houd. De foto met mijn panter rokje is door mijn lieve blog vriendin Merle gemaakt, tijdens onze meeting in Den Bosch. Dan hebben we mijn Elsa & Rose bikini giveaway nog, een foto in een park in het mooie Amsterdam en een look binnen in mijn huis bij de openhaard.

Wat is de allerlaatst geposte foto in 2017?

https://www.instagram.com/p/BdYisk1lKzy/?taken-by=luxelifelover

Net iets voor twaalven poste ik deze foto op Instagram, waardoor dit mijn laatste foto werd. Vriendlief was weer is het slachtoffer en mocht even wat tijd besteden aan foto’s maken. Maar dat vindt hij helemaal niet erg, tenminste dat zegt hij.

Wat is de eerste foto van 2017?

https://www.instagram.com/p/BOsyiaUBQsy/?taken-by=luxelifelover

Wat was ik in het begin goed in foto’s maken #not. Deze foto maakte ik op oud en nieuw en dit was het proost moment. Als ik het me goed herriner is hij er op net na 12 uur opgezet. De eerste en de laatste foto van het jaar zijn typische oud en nieuw foto’s als je het mij vraagt. Grappig en leuk!

Wat is de aller leukste foto van 2017 waar je zelf opstaat?

Dit was een foto in Parijs, ja had je niet gedacht he na het zien van de Eiffeltoren, nee dacht ik ook. In de zomervakantie bedachten Eric en ik, goh laten we met de auto voor een dagje naar Parijs gaan, het is tenslotte maar vijf uur rijden. Nou als je Emma heet, vul je al een hele verkeerde straat in, dus duurt je rit eerder langer dan korter, maar goed. Dit was echt de allerleukste dag, zonder plan naar Parijs, lekker eten en gek doen en aan het einde van de avond weer naar Nederland rijden. Correctie: laten rijden, ik sliep lekker.

Van welke instagramfoto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee?

The summer: Hair gets blonder Skin gets tanned Nights are longer Life gets better

A post shared by Emma (@luxelifelover) on

Mijn zomervakantie naar Indonesië, ik heb hier zulke mooie dingen gezien en zoveel van de cultuur mee gekregen. Op Gili Air kwamen we even bij van een drukke rondreis, deze foto is gemaakt tijdens onze snorkeltocht op het eiland Gili Meno. Even bijkomen op een bedje in de zon, met een kokosnoot in mijn handen. Wat kan een mens zich nog meer wensen?

Wat is het aller lekkerste gerecht wat je in 2017 op Instagram deelde?

https://www.instagram.com/p/BUplFCzh-lW/?taken-by=luxelifelover

Heel veel eetfoto’s zonder mezelf heb ik eigelijk niet op Instagram staan, voornamelijk is het de standaard havermout of bananenpannekoekjes. Bij de Appie kocht in een pokebowl en die pimpte ik nog op met iets meer groente. Deze bowl is zo lekker, als ik moet werken bij de appie in de avond, neem ik deze meestal, alleen dan ziet hij iets minder mooi. Dit is de zalmversie, maar de andere twee versies zijn zeker ook de moeite waard.

Wat is de allerleukste foto van je huisdier die je gedeelt hebt op Instagram?

Because we are also on every other day kind to each other. Pet day or not!

A post shared by Emma (@luxelifelover) on

Dit schatje geeft een hekel aan foto’s dus vaak verschijnt hij niet op Instagram, omdat hij er nooit leuk opstaat. Als je hem ziet, is dit vaker in mijn story dan zo. Dit is ook de enige foto met hem, maar wel gelijk een leuke.

Welke bewerkingsapps gebruik je het meeste?

Als ik een wazige achtergrond wil, maak ik altijd gebruik van Adobe Photoshop en anders gebruik ik Snapseed. Snapseed is echt een makkelijke app, waar je veel mee kan en je foto’s makkelijk in dezelfde style kan bewerken. Dit is toch wel een must voor een mooie Instagram feed.

Wat zijn je meest gebruikte hashtags?

Ow wauw, dat is lastig. Ik denk dat dit toch wel #fashionblogger is. Deze gebruik ik bijna bij iedere post, gewoon omdat ik een fashionblogger ben en bijna al mijn foto’s outfitfoto’s zijn, past dit er toch wel het beste bij.

Wat zijn je 3 favo accounts?

Dit is een moeilijke, er zijn veel te veel mooie Instagram pagina’s. Mijn favouriten zijn hele grote accounts, waar ik hopelijk zelf ooit aan mag tippen. Ik begin met Noor van Queen of Jetlegs, dit is echt een prachtig account met de mooiste foto’s. Dan komt Hilde van Hildeee, dit is echt een prachtig account met super toffe foto’s. En tot slot hebben we nog Mercedes van Style it with Trix, ik volg Mercedes al sinds ze nog heel klein was, in een jaar tijd wist ze heel groot te worden en veel te bereiken met haar lieve hondje Trix, geweldig.

En de genomineerde accounts zijn…

  Merle van Girls Things
Guilia van Ren Meisje
Sharon van Travel Eat Enjoy Repeat
Marieke van Baby Banjo
Louanne van Louanne
Leyla van Leyla Fashion
Joyce van EnJOYce Life
Silke van SCNVM
En als laatste Danielle, haar blog komt snel online.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op