HOTSPOT | Beachclub Koko’s in Jan Thiel

Relaxen aan het strand, hapje erbij, drankje erbij. Het ultieme vakantiegevoel, dit krijg je bij Koko’s zeker. Luxe strandbedden om op te liggen en de zee voor je om in te zwemmen.

Koko’s heerlijk eten, drinken en relaxen

Op de foto’s hierboven zie je al gelijk waarom je een heerlijk tropisch gevoel krijgt bij deze tent. Palmbomen, strand, zee, netten in bomen die zorgen voor schaduw, heerlijk gewoon. Om te zwemmen moet je wel een kiezelstukje naar beneden gaan, bij Zanzibar ga je iets makkelijker het water in, maar ook hier kan je prima zwemmen en het voordeel is dat het hier in het water stukken rustiger is.

Om het tropische gevoel nog completer te maken staan er verschillende tropische gerechten op de menukaart, zo kan je een kokosnoot bestellen, een fruitsalade in een ananas, tropische cocktails, maar ook genoeg broodjes en andere dingen. Bitterballen vind je hier niet op de kaart, dat is een uitzondering, want die vind je overal. Ook wel leuk om een tentje te hebben met andere borrelhapjes.

Bekijk hier de menukaart

Geweldig geschikt voor foto’s

Waarschijnlijk heb je mijn tropische spam al gezien op Instagram, zo niet, doe dat dan even snel, maar ik heb nog meer foto’s die laten zien hoe fotogeniek deze plek is, qua het eten wat ik besteld heb en de locatie. Vooral die fruitsalade in een ananas is geweldig, had ik dit eten elke dag maar.

Deze tent is heerlijk om te ontspannen en te genieten van je vakantie of verblijf op Curacao. Qua prijzen zijn ze niet heel goedkoop, maar het is het zeker waard. En de Strawberry Smash is zeker een aanrader, verse aardbeien, munt en Club Soda hij was erg lekker, maar dat is aan mijn blije hoofd ook wel te zien denk in.

Wat is jouw ultime aanrader om een keer te eten in Curacao?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op