GESLOTEN! – Kerst winactie – telefoonhoesje van hoesjes-outlet.nl

De feestdagen komen eraan en dat is voor mij een reden om jullie te verrassen met een leuke giveaway. Vandaag een giveaway waarbij jij een hoesje voor je telefoon mag uitkiezen op hoesjes-outlet.nl. De winaar maak ik 1e kerstdag via de mail bekend. De winactie is open voor Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Review mijn telefoonhoesje van hoesjes-outlet.nl

Ik heb een hoesje van hoesjes-outlet.nl ontvangen ter review, zodat ik zeker weet dat ik jullie een mooi product kan geven. Ik koos zelf voor een doorzichtige met gouden details. Dit leek mij bij mijn gouden iPhone 7 toch het mooiste. De gouden kleur van de iPhone zelf is zichtbaar en je ziet ook nog een tof hoesje.

Zoals je wellicht weet ben ik best fan van luxe dingen en daar past een goud hoesje natuurlijk helemaal bij. Ik vind dit hoesje erg tof en al helemaal voor de prijs. Bij mij was hij nog €14,99 maar er is nu korting, dus als je hem nu koopt is hij nog maar €11,99. Voor een mooi hoesje die ook nog eens goede bescherming geeft is dit niet duur. Shop hem hier.
Klik hier voor de andere iPhone 7 hoesjes.

Gezien mijn lompheid, ook tijdens het maken van de foto’s in de kerstboom, weet ik dat hij goed beschermt, want mijn mobiel leeft nog, nadat hij een paar keer uit de kerstboom is gevallen. #oeps

De winactie

Oke hier zijn jullie vast wel benieuwd naar, dus wat moet je nou doen om kans te maken op een te gek hoesje ter waarde van €15,-?

De voorwaarden:
1.Wees lief tegen elkaar, ben je dit niet, wordt je uitgesloten.
2. Je woont in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk.
3. Als je gewonnen hebt, deel je het gekozen product op social media met een tag naar mij.

Hoe doe je mee:
1. Laat een berichtje achter dat je meedoet en vul alle benodigde velden in.
(Ik kan je e-mail adres zien, dit hoeft dus niet apart in je berichtje te staan)
Extra kans:
2. Volg mij op Instagram
3. Volg mij op Facebook
4. Volg mij op Pinterest
Nog meer extra kans:
5. Deel mij op je social media accounts.

Indien je een van de extra stappen hebt gedaan, vermeld dit dan AUB in een berichtje naar mij.

Heel veel succes met de winactie.

Share:

7
Leave a Reply

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Anita te GussinkloAnita H.DanielleEsmee C.Liesbeth Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Anita te Gussinklo
Gast
Anita te Gussinklo

Altijd leuk een nieuw hoesje.
Ik doe graag mee en volg je via Facebook,Instagram & Pinterest.
Ik heb de actie gedeeld op Facebook

Anita H.
Gast
Anita H.

Ik heb voldaan aan al het genoemde en ik doe graag mee!

Danielle
Gast
Danielle

Dat is een heel mooi hoesje! Leuk, ik doe mee

Esmee C.
Gast
Esmee C.

Super leuk, ik doe graag mee! Een nieuw hoesje is altijd welkom! Ik volg je op Pinterest en Instagram!

Liesbeth
Gast
Liesbeth

Wow dat is leuk! Ik doe graag mee. Ik volg je ook op facebook

Joanne van vliet
Gast

I’m in

Sabrina
Gast
Sabrina

Dat is echt precies een prachtig hoesje! Zo een zou ik denk ik ook wel kiezen. Ik doe graag mee, ik volgde je nog niet zo lang op bloglovin, nu ook op deze 3. Hier heb ik ook deze post gedeeld!