Het geheim van een baby zacht huidje

Een zachte huid, willen we dat niet allemaal? De winter maakt je huid droog, maar de zon ook. Mijn benen zijn ondertussen helemaal droog door de zon, gelukkig heb ik hier een oplossing voor gevonden en deze oplossing zorgt voor een baby zacht huidje.

Baby olie

Toevallig he, baby olie die zorgt voor een baby zacht huidje. De titel verklapte het wellicht al, maar de olie doet serieus wonderen voor elke huid en niet alleen die van de baby. Smeer na het douchen jezelf in met een lekkere laag baby olie, laat het wat drogen en trek vervolgens je kleding aan.

Ik smeer me het liefste twee keer per dag ermee in. Mijn benen zijn echt heel droog op dit moment en het alle jurkjes die ik tijdens stage draag vind ik het fijn als ik mooie benen heb. Baby olie helpt mij hier erg goed mee. En het ruikt ook heel lekker, als je van de babygeur houdt dan.

Nog een voordeel, met deze olie kan je ook prima massages doen, kijk vriendlief aan met een lieve glimlach en wie weet geeft hij je wel een massage waarmee je huidje ook nog goed gehydrateerd wordt. Helemaal fijn toch?!

Scrubben

Een of twee keer per week de huid scrubben doet ook wonderen. Pak wat suiker, mix dit met je favoriete douchegel en masseer het op je huid. Of doe zoals het hoort en koop een tube douchescrub. Beiden werken prima, je huid wordt in ieder geval flink gereinigd. Hierna is het wel handig om je huid in te smeren met iets vets, zoals baby olie.

De lekkerste baby olie

  • Zwitsal baby olie 
  • Johnson baby olie (deze gebruik ik momenteel)
  • Weleda baby olie 

Hoe zorg jij dat je huid lekker zacht wordt?

De foto hieronder ben ik als baby 🙂

Het geheim voor een zachte huid

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op