Geel, de fashion kleur van de lente

Shop

http://luxelifelover.com/wp-content/plugins/frenzy-wordpress-plugin/assets/images/shopsimilar-off.png http://luxelifelover.com/wp-content/plugins/frenzy-wordpress-plugin/assets/images/shopsimilar-on.gif

  Show Me

  Filter Price

  Loading...

  Yellow H&M flower top

  Yellow H&M flower top

  Yellow H&M flower top

  Geel, ineens zien we het overal. Hoewel ik eerst niks van de kleur moest hebben, ben ik toch de winkel ingegaan om iets te komen. Ik trok het aan en werd meteen blij van de vrolijkheid van deze kleur. Direct vroeg ik me af waarom ik zo’n hekel had aan de kleur geel. Een ding weet ik zeker, bij een geel shirtje zal het niet blijven.

  Mijn look met geel als modekleur

  Vrijdag schreef ik een blog over de nieuwe menukaart van Baker & Moore en voor dat event had ik een nieuw shirtje nodig. Ja soms ben ik wel een beetje erg, na stage dook ik Rotterdam in en bij de H&M stuitte ik op deze gele top. Ik vond hem super leuk, je kan hem off shoulder zoals hij hoort, maar ook zoals ik hem draag, past stukken beter bij dit weer, off shoulder is leuk als het nog iets warmer is. Laat dat weer maar komen hoor.

  De gele top is makkelijk te stylen, ik draag hem met mijn Hilfiger Denim (nu Tommy Jeans) spijkerbroek en met espadrilles die ik vorige zomer kocht bij Otto. Lekker shiny maar dat is ook wel leuk vind ik. En ik draag er mijn Wooden Jord Watch bij, doe je al mee met die winactie?

  Top: H&M Divided | jeans: Tommy Jeans | schoenen: Vidorreta | horloge: Jord Watch

  Wat vind jij van geel als modekleur?

  Share:

  2
  Leave a Reply

  avatar
  1 Comment threads
  1 Thread replies
  0 Followers
   
  Most reacted comment
  Hottest comment thread
  2 Comment authors
  luxelifeloverLotje Recent comment authors
    Subscribe  
  nieuwste oudste meest gestemd
  Abonneren op
  Lotje
  Gast

  Ah wat een super leuke top! Love it!