Fit goals #5 met Tastea

Het is weer tijd voor een nieuwe voortgangspost. Vandaag vertel ik jullie hoe het gaat en vertel ik iets meer over een thee waarmee ik begonnen ben, die me helpt met strakker worden. Voor de zomer wil ik echt strak zijn, we hebben nog even, maar ik moet wel me best blijven doen. En soms is dat heel moeilijk.

Tastea – Skintight

Tastea Skintight

Tastea stuurde mij een theebeker en een theesoort toe, de skintight. Dit is een thee die je zou helpen met strakker worden. Hier ben ik zeker voor in, maar werkt het nu ook? De kilo’s zijn er bij mij niet vanaf gevlogen, maar die verwachting heb ik ook nooit gehad. Toch merk ik wel dat de thee werkt, zelfs als ik een fout dagje heb gehad, denk aan Valentijn, is de weegschaal nog redelijk positief. Tuurlijk zit er wel wat gewicht bij, maar niet extreem veel meer. Daarnaast smaakt de thee erg lekker en je kan hem prima de hele dag door drinken. Hoewel je hem wel in de ochtend bij je ontbijt moet eten voor het beste resultaat.

De thee bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zoals pu erh (speciaal soort thee), gember, zwarte thee  Lapsang Souchong, stukjes kaneel, sinaasappelschil, citroenschil, gedroogde rozenblaadjes, kruidnagels, kardemom. Op de site met reviews las ik dat veel mensen aan de smaak moesten wennen. Ik drink altijd al “rare” theesmaken volgens sommige, maar ik hoefde er dus niet aan te wennen. Het is een kruidige theesmaak die je prima bij elke maaltijd kan drinken, ook bij het avondeten. Oké ik zal nu wel voor gek worden verklaard, haha.

De theebeker is ideaal, je stopt hem in je tas en je neemt hem overal mee naartoe. Overal heb je nu een lekkere warme thee. Je moet wel opletten dat je beker goed dicht zit, anders gaat hij lekken in je tas en dat wil je niet. Wat ook een voordeel is, is dat hij niet heel erg zwaar is.

Enthausiast geworden? Je kan de thee hier bestellen.

Body goals

Deze thee heeft een werking die je echt wel helpt met het behalen van je body goals, ik denk niet dat je alleen op deze thee kan vertrouwen om even snel wat kilo’s kwijt te raken, maar hij helpt zeker wel mee. Ik ben begonnen met hardlopen, het is nu één keer in de week een rondje van 3 kilometer, ik weet dat ik meer aankan, maar dit is op zich al wel een prima begin. Daarnaast ben ik echt goed op mijn eten gaan letten. Weinig ongezonde dingen en als het ongezond is, dan verantwoord ongezond. Nutella heb ik geswitcht voor Blue Band Hazelnootpasta minder suiker. Ik merk echt geen verschil, behalve dat dit echt stukken gezonder is.

De thee die ik drink is nu vrijwel altijd die van Tastea, gewoon omdat hij erg lekker is en bijdraagt aan het behalen van mijn doelen. Daarnaast drink ik eigenlijk weinig, mijn leven bestaat een klein beetje uit thee en nog meer thee op dit moment. Daarnaast ben ik nog begonnen met Herbalife als ontbijt, hierbij heb ik Michael en Barbara Taeymans als coach. Hier vertel ik jullie snel meer over.

De outfit van deze maand is van Hunkemoller en die van vorige maand is van Women’s Best.

Lees hier over Fit goals #4

Nog wat plaatjes

Bodygoals with tasteaBodygoals with tastea

Wat vind je ervan? Kende jij Tastea al?

Dit betreft een samenwerking met Tastea, lees de disclaimer voor meer informatie.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op