Dagje Den Haag met mijn Wooden Jord Watch

Shop

http://luxelifelover.com/wp-content/plugins/frenzy-wordpress-plugin/assets/images/shopsimilar-off.png http://luxelifelover.com/wp-content/plugins/frenzy-wordpress-plugin/assets/images/shopsimilar-on.gif

  Show Me

  Filter Price

  Loading...

  Vorige week bezocht ik samen met Eric Den Haag, hier bezochten we een leuke hotspot genaamd Pistache en maakte ik wat foto’s met mijn nieuwe Wooden Jord Watch. Houten horloges zijn echt een must have aan het worden en het leuke is dat ik er van Jord Watch eentje weg mag geven. Lees snel verder :).

  Hotspot Pistache

  Hotspot Den Haag Pistache

  Jord watch pistache

  Pistache food

  In Den Haag vind je deze lekkere healthy hotspot met leuk interieur, helaas is het slecht te zien op deze foto’s, maar het groen komt in meerdere dingen terug. Als lunch nam ik een bord met smoked rib eye salade en Eric nam wentelteefjes met fruit. Ook mijn horloge heb ik hier op de foto gezet, omdat ik dit wel gewoon leuk vond. Heb ik je al gezegd dat je deze wooden Jord Watch ook kan winnen?

  Wat is jouw lievelings hotspot in Den Haag die ik zeker een keertje moet bezoeken?

  Binnenhof

  Binnenhof Den Haag

  Binnenhof Den Haag

  Top: Vila Clothes | Spijkerjasje: Hilfiger Denim | rokje: Nikkie | schoenen: Isabel Marant | riem: Hermès | tasje: Louis Vuitton | Horloge: Jord Watch

  Een van de bekendste plekjes in Den Haag is toch wel het Binnenhof dacht ik zo, daarom wilde ik hier persee wat foto’s maken. Onder andere maakte ik hier deze leuke lente foto’s met de vrolijke gele bloemetjes. Heerlijke lente achtige foto’s, helemaal toepasselijk met Pasen.

  Wooden Jord Watch winactie

  Wooden Jord Watch Giveaway

  Wil jij ook zo’n super toffe horloge winnen? Dat kan, via deze link kan je meedoen met de winactie. Kan je niet wachten tot je gewonnen hebt? Dan kan je ook je horloge hier kopen:
  * direct naar de horloge die ik heb
  * vrouwen wooden Jord Watch
  * mannen wooden Jord Watch
  * de homepage

  Wooden Wrist Watch

  Share:

  Leave a Reply

  1 Reactie op "Dagje Den Haag met mijn Wooden Jord Watch"

  avatar
    Subscribe  
  nieuwste oudste meest gestemd
  Abonneren op
  Nathalie Mellema
  Gast

  Super mooie en stijlvolle horloges zeg! Hier zie ik mijzelf zeker mee lopen! Wie weet krijg ik een onwijs tof early birthday present!