Appelstroop en haverkorn, terug van weggeweest

Enkele weken geleden ontving ik een berichtje of ik producten wilde ontvangen die weg zijn uit ons kooppatroon, ze waren vergeten. Dit klonk heel spannend en daarom wilde ik het graag proberen. De producten die vergeten zijn door ons, Nederlanders, zijn appelstroop en haverkorn.

Grappigste opmerking over appelstroopAppelstroop en haverkorn

Laatst zat ik op school een krackertje met appelstroop te smeren, toen een leraar vroeg “huh appelstroop, bestaat dat nog?” Ik was lichtelijk verbaasd dat deze vraag kwam. Al jaren eet ik met alle liefde appelstroop en toen dit pakketje kwam met vergeten producten was ik stiekem best teleurgesteld dat Nederland dit ziet als een vergeten product. Appelstroop is namelijk super lekker en super gezond.

Appelstroop en haverkorn een heerlijke combinatieAppelstroop en haverkorn

Op de foto’s zie je een haverkorn boterham besmeerd met een laagje appelstroop, deze combinatie is super lekker, eenvoudig, snel te maken en heel erg gezond. Appelstroop bevat erg veel ijzer en gezien veel mensen een ijzertekort in Nederland hebben, denk ik dat we appelstroop toch maar weer meer moeten eten. Maar met dit brood kan je zoveel meer dan een simpele lunch boterham maken.

Je kan er heerlijke borrelhapjes van maken, even wat anders dan een toastje, gewoon wat brood in stukjes snijden met wat hartigs erop. Op de website van SOMA vindt je heerlijke recepten met haverkorn.Appelstroop en haverkorn

Ook met appelstroop kan je een stuk meer, je kan dit namelijk eenvoudig verwerken in een gezonde cake als zoetmiddel of als zoetmiddel in je havermout, even wat anders dan normaal. Wat ik echt een groot voordeel vind van appelstroop is dat er helemaal niet zoveel kcal in zitten en je lekker wat fruit binnenkrijgt en dat nog wel zonder toegevoegde suikers.

Wat vinden jullie? Moeten we deze producten massaal weer inslaan of toch niet?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op