About me

Luxe Life Lover

Door: Emma Verschure

Saint Tropez Curacao

Ik ben Emma Frédérique Verschure, maar noem me maar gewoon Emma. Ik ben 20 jaartjes jong en loop momenteel stage op Curacao bij Grant Thornton als Tax Intern. 15 januari keer ik terug naar Nederland, maar tot die tijd zal je de zonnige foto’s en artikelen even moeten aanzien. Ik studeer Fiscaal Recht en Economie aan de Hogeschool Rotterdam en hoop hier in 2020 klaar mee te zijn.

Ik heb een vader, moeder en een broertje (die muziek maakt) en een lieve hond, natuurlijk heb ik ook mijn lieve vriendje Eric nog.  Ja deze mensen moet ik helaas momenteel missen. Ik ben geboren en opgegroeid in de stad Woerden en heb daar ook al mijn vrienden zitten.

Ik ben dol op fashion, beauty en ben erg bezig met een healthy lifestyle. Ook op Curacao blijf ik mijn best doen om zo gezond mogelijk te doen, zo veel mogelijk te sporten en optimaal van het leven te genieten. Door de weeks werken we hard en in het weekend is het tijd voor ontspanning en feest. Ik ben daarnaast nog dol op reizen en deel graag reisverslagen, al met al is deze blog dus een opgeraapt zooitje met alles wat ik leuk vind en hopelijk jij ook!

Mijn naam Luxe Life Lover, ja die komt van mijn lieve voor dure dingen, maar ik blijf een student. Stukje bij beetje groeit mijn collectie en ook daar vertel ik je alles over mocht ik hem weer uitbereiden.